Når psykisk dominans mangler og seancen falder fra hinanden

Det er langt fra alle nye dominante, der kan se så selvsikker ud som hende. Hun har styr på psykisk dominant

 

Det er så skideirriterende,for at sige det mildt, når tingene bare ikke går som de skal. Sådan er det også med en seance, der bare ikke forløber, som du drømmer om.

 

Psykisk dominans – en lille bitte størrelse, der kan gøre en kæmpe forskel. Du skal høre lidt om, hvorfor psykisk dominans er rigtig vigtigt i en seance og hvad der kan ske, hvis den ikke er på plads. Først vil jeg introducere dig for en personlig beretning, fra en anonym submissiv kvinde.

 

”Det var endnu en af de dage, hvor jeg var klar til det helt store. Jeg er erfaren, men min kærlighed er faldet på en dominant, som ikke er helt så erfaren som jeg. Vi skulle lege og han var da også begyndt med smækkene. De faldt, et efter et. Fuldstændig uden at han sagde en lyd. Intet forarbejde var gjort og jeg underkastede mig egentlig ikke. Hans psykiske spil manglede. Det der skulle vise, at han var mig overlegen og at der ville være konsekvenser, hvis ikke jeg opførte mig pænt. At han ikke bare ville lade mig stikke af, hvis jeg løb min vej. Han havde nemlig ikke fikseret mig. Det var blot nogle af de tanker, der gik gennem mit hoved den aften.”

 

Den submissive har et tankemylder. Tankerne kan blive til usikkerhed og de bliver i hendes tilfælde til en tvivl på, om den dominante rent faktisk er dominant.

 

Den psykiske dominans i en seance har større betydning, end du lige regner med. Den kan betyde, om din submissive underkaster sig helt – eller bare lader som om. Den kan betyde, om du kan gå så langt med din dominans, som du egentlig ønsker. Et eksempel kunne være smerte. Den psykiske dominans har stor betydning for, om den underkastede  tillader dig at smække videre eller prøve med noget helt andet indenfor smertepåvirkning. Hvis din partners psyke ikke følger med, kan han eller hun ikke rumme og bearbejde det. Så kan du opleve at stop-ordet bliver sagt af flere forskellige årsager.

 

Et udtalt stop-ord er ikke en fiasko. Du tænker sikkert også, at det blot ville være rarere, hvis ikke det blev sagt og du kunne fortsætte. Nå dit mål, nemlig en sammenhængende dominans og undgå en dårlig oplevelse for jer begge. Netop der er psykisk dominans også en afgørende faktor for om din dominans holder i længden – eller du blot falder igennem.

 

Når du starter som dominant er det både vigtigt med teknik og psyke. Teknikken skal bindes sammen med din udstråling og din mentalitet. Du er bæreren af seancen. Din submissive er omdrejningspunktet og du er tovholderen der opbygger seancen. Det er lidt som en underviser. Læreren med den flotte udstråling, indlevelse og som man føler, man har respekt for, får også de bedste elever.

 

Psykisk dominans skabes af

  1. Verbal kommunikation
  2. Kropssprog
  3. Udstråling

 

Det betyder at psykisk dominans skabes af hele dig! Måske tænker du nu, at psykisk dominans kræver et stort opsat rollespil, men det er altså ikke tilfældet.

 

 

Du kan vise din psykiske tilstedeværelse som dominant ved at huske:

  •  At bruge stemmen under seancen.
  • Give sub’en opgaver og på den måde vise ditengagement.
  •  Bruge dit kropssprog bevidst ved fx at holde din partner i håret, når han eller hun stritter imod.
  • Fokusere på at skabe en udstråling, du ved vil tænde modparten.

 

Det kan lyde som en stor mundfuld, men det er det ikke. Det er bare så vigtigt for, at du triumferer som dominant. Alt for mange før dig, har begået fejlen at blive så god til teknikken at de glemmer psyken. Resultatet er blot, at du ikke udnytter hele dit potentiale. Du kan købe dig fattig i udstyr, som du kan bruge når du bliver dygtig. Men hvor er din psyke henne? Hvor er den rigtige dominante?

 

Fiktive dominante som Mr. Grey i bogen Fifty Shades of Grey eller virkelige ”hverdagsdominante”, som har autoritet og udstråling, skaber en lyst til at underkaste sig. Du vil opdage, at der opstår færre problemer og udfordringer i seancen, nårførst du har fået styr på dig selv. Du skal have skabt din indre dominante med identitet og alt det, der skal til, for at du føler dig sikker. En selvsikker dominant får sin submissive til at føle sig endnu mere sikker. Særligt, hvis du drømmer om at eksperimentere med udfordrende dominanselementer som ydmygelse, fire play, nåle eller ekstrem smerte.

 

Se dig selv i spejlet og få gang i tankerne. Jeg håber jeg har skubbet lidt til dig.

 

Læs BDSM af BDSM mentor Michelle Corydon

 

Kærlig Hilsen

 

Michelle Corydon
BDSM mentor og rådgiver

 

 


Del på de sociale medier
FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

FÅ VEJEN TIL SUCCES MED BDSM GRATIS!

Modtag gratis min anmelderroste SM begynder e-bog i din indbakke. Anbefalet af bl.a. Sexolog og Parterapeut Maj Wismann

  • Lær om sikkerhed, grænser og form god leg med SM
  • No bullshit e-bog og kursus - ærlig og reel viden og vej til intens BDSM med din partner
  • Arbejdsark, e-bog, lydfil og e-mail kusus med danmarks førende BDSM ekspert til dig
Modtag alt dette + inspiration i din indboks
x